Vision och affärsidé

"Stallhagen är det naturliga valet för kunden som söker känsla och smak ."

Stallhagens affärside är att utveckla och marknadsföra kreativa handgjorda premium ölprodukter på flaska, burk och fat för väl definierade marknadssegment. En Stallhagen kund är intresserad av kvalitets- och specialöl samt är nyfiken att kombinera öl och mat och testa nya spännande smakupplevelser.

Stallhagens produktionsfilosofi bygger på naturliga råvaror av högsta kvalitet enligt ”Hand Made – Slow Beer” principen med smakrika hantverksöl som resultat. Utöver det etablerade standardsortimentet kommer Stallhagen varannan månad ut med olika sorters specialöl på fat under det så kallade PremiumPubs programmet.

Förutom den åländska marknaden säljs Stallhagens öl på finländska fastlandet, i Sverige samt på färjorna och valda tax free butiker. Exportmarknaderna har öppnats bl.a. till Belgien och Japan. I Finland finns över 1 200 försäljningsställen inkluderande både K- och S- kedjornas markets och butiker samt många ölpubar och restauranger över hela landet. I Finland och Sverige finns Stallhagens öl också i Alkos respektive Systembolagets beställningssortiment. På många orter i Sverige finns också restauranger och ölpubar som erbjuder Stallhagens öl.

Stallhagen AB  |  Getavägen 196  |  22410 Godby  |  Åland  |  +358 18 48500

Stallhagen
link file-picture play facebook youtube