Beställningsorder

Här kan du registrera din order. En kopia på din beställning skickas automatiskt per e-post.
Frakt ingår vid köp av minimum 5 enheter (fat, lådor).

  Stallhagen Original 4,5 %

  Klar, halmgul ”Scandi-lager” med välbalanserad humle och malt i både aromen och smaken. Lättdrucken och torr med med en ton av fruktighet!

  Stallhagen Honungsöl 4.7%

  Fräsch, gyllengul single-hop lager. Maltig arom med en subtil nyans av åländsk honung. Medelfyllig och torr med delikat beska.

  Stallhagen Delikat 4,7 %

  Medelfyllig, lite mörkare lager, med en kryddig ton av kaffe och torkad frukt. Mjuk och harmonisk med en avrundad beska och lång avslutning.

  Stallhagen US Red Ale 5,5 %

  Mycket smakrik, kopparröd ale bryggd i amerikansk stil. Aromatisk med toner av citrus och tallbarr. Medelfyllig med tydlig humlebeska och maltighet. I smaken hittas bl.a. torkad frukt och nötter.

  Flaska och burk slut

  Stallhagen IPA Original 5,5 %

  Bärnstensfärgad klassiker med en kompakt skumkrona. Doften är maltig med en ton av knäck och torkad frukt. Mjuk och fyllig, balanserad beska, krispig maltighet med en lång avslutning av nötter och torkade aprikoser.

  Flaska och burk slut

  Stallhagen Pale Ale 5,5 %

  En gyllengul aromatisk klassiker. Medelfyllig pale ale i amerikansk stil. Fräsch, fruktig och maltig med en blommig aromhumle. Smaken bjuder på äpple, karamell och en nyans av citrus.

  Flaska och burk slut

  Baltic Porter 7,0 %

  Vår prisbelönta, svarta, bottenjästa porter är aromatisk och fyllig. I den rikliga smaken kombineras rostade, maltiga och rökiga toner med nötter och en rund humlebeska. Lång hållbarhet som med fördel kan lagras då den mognar ytterligare i flaskan.

  Flaska tillfälligt slut

  Stallhagen Styrman 0,5 %

  Styrman Alkoholfri IPA har en humlearomatisk smak med tydlig men balanserad beska. Frisk citrussmak, i aromen tallbarr och knäckebröd.

  Pommern 4,8 %

  Pommern är en klar, strågul Pale Ale med fruktig arom. Pommern är fräsch, ren och har lagerliknande egenskaper. Passar till lätt sommarmat och sallader, eller helt enkelt till solstolen.

  Stallhagen Bock 5,2 %

  Stallhagen Bock är ett traditionellt festöl, aromatiskt och smakrikt med toner av rostad malt, nötter och karamell. Humlebeskan är mild, rund och balanserad och skumkronan vackert tofféfärgad. En fin festdryck till höst- och vintersäsongens mustiga smaker.

  Önskar du beställa säsongsöl? Vänligen kontakt oss separat på order@stallhagen.com

  Tack för din order!

  En kopia av din beställning har skickats per e-post

  Stäng