Beställningsorder

Här kan du registrera din order. En kopia på din beställning skickas automatiskt per e-post.
Frakt ingår vid köp av minimum 5 enheter (fat, lådor).

  Stallhagen Original 4,5 %

  Klar, halmgul ”Scandi-lager” med välbalanserad humle och malt i både aromen och smaken. Lättdrucken och torr med med en ton av fruktighet!

  Stallhagen Honungsöl 4.7%

  Fräsch, gyllengul single-hop lager. Maltig arom med en subtil nyans av åländsk honung. Medelfyllig och torr med delikat beska.

  Stallhagen Delikat 4,7 %

  Medelfyllig, lite mörkare lager, med en kryddig ton av kaffe och torkad frukt. Mjuk och harmonisk med en avrundad beska och lång avslutning.

  Baltic Porter 7,0 %

  Vår prisbelönta, svarta, bottenjästa porter är aromatisk och fyllig. I den rikliga smaken kombineras rostade, maltiga och rökiga toner med nötter och en rund humlebeska. Lång hållbarhet som med fördel kan lagras då den mognar ytterligare i flaskan.

  Stallhagen Styrman 0,5 %

  Styrman Alkoholfri IPA har en humlearomatisk smak med tydlig men balanserad beska. Frisk citrussmak, i aromen tallbarr och knäckebröd.

  Pommern 4,8 %

  Pommern är en klar, strågul Pale Ale med fruktig arom. Pommern är fräsch, ren och har lagerliknande egenskaper. Passar till lätt sommarmat och sallader, eller helt enkelt till solstolen.

  Stallhagen Paradis IPA 5,2 %

  Paradis tar dig med på en smakresa bevingad av noggrant utvalda humlesorter, där du kommer att möta lager av blommiga och fruktiga smaker och aromer.

  Stallhagen Hoppy 5,0 %

  Hoppy 5,0% är ljust gyllene gul till färgen och har en mild beska, vilket gör den lämplig för de flesta ölälskare. Smaken och aromen har inslag av citrus, mango, ananas och mandarin.

  Önskar du beställa säsongsöl? Vänligen kontakt oss separat på order@stallhagen.com

  Tack för din order!

  En kopia av din beställning har skickats per e-post

  Stäng